• Lorem ipsum

in-lite app: Ongeëvenaard eenvoudig

16 Dec 2019

in-lite app: de mogelijkheden

Met de in-lite app is het mogelijk je in-lite SMART HUB-150 eenvoudig vanuit je woonkamer met je mobiele telefoon of tablet aan te sturen. De SMART HUB-150 van in-lite verlichting heeft drie afzonderlijke lijnen die alle drie apart te bedienen zijn met de in-lite app. Zo kan jij er voor kiezen welke lampen branden en welke niet. Je kan diverse 'groups' (groepen) bedienen, bijvoorbeeld de groep 'terras' of 'oprit', maar ook bijvoorbeeld alleen je 'tuinhuis'. Daarnaast kan je bepaalde 'routines' in programmeren, bijvoorbeeld 'tuinfeest' of 'sporten'. Verder kan je de motion van de in-lite SMART MOVE detection aan en uitzetten en instellen. 

in-lite app instellen

Als je SMART HUB-150 transformator en tuinverlichting helemaal ready zijn, kan je eenvoudig je telefoon of tablet connecten met de transformator met behulp van de in-lite app. De in-lite app ziet helemaal zelf al welke lichtlijnen er geïnstalleerd zijn; heel handig! In de app zitten veel standaard instellingen, zoals je in-lite verlichting permanent aan of uit schakelen, alleen 's nachts uit (de 'dusk till dawn'-instelling) en natuurlijk de timerfunctie waarbij jij helemaal bepaalt hoe laat bepaalde in-lite tuinverlichting aan is. Een andere leuke feature is de 'share functie', waarbij je zeer eenvoudig een extra tablet of telefoon van een familielid of vriend connect met je in-lite systeem.

in-lite app downloaden

De in-lite app is de enige manier om je in-lite SMART HUB-150 aan te sturen, je moet hem dus wel downloaden. De in-lite app is te downloaden in de Google Play Store voor als je een Android telefoon of tablet hebt en de Apple App Store voor je als je iPhone of iPad gebruikt. Voor de in-lite app heb je minimaal Android 5 of iOS 11 nodig.

in-lite app screenshots

In de onderstaande screenshots kan je zien hoe de in-lite app eruit ziet en hoe jij je in-lite verlichting met de app kan instellen.

in-lite appin-lite appin-lite app

Hoe werkt de in-lite app?

In deze video zie jij precies hoe de in-lite app werkt en hoe jij je in-lite verlichting kan aansturen.

in-lite app

in-lite in je sierbestrating

Wil je hele toffe effecten creëren in je tuin? Dan kan je in-lite verlichting verwerken in je sierbestrating. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »