• Lorem ipsum

in-lite grondspot: Al deze denkbare mogelijkheden maken jouw tuin uniek!

8 Apr 2020

in-lite grondspot 

in-lite grondspots kan je verwerken in je sierbestrating, tuinhout of split, zand of grind. In de avond en nacht zorgen zij voor zeer bijzondere lichteffecten, terwijl ze overdag niet opvallen in je tuin. Je kan met in-lite grondspots hele toffe effecten creëren door grondspots met een accent licht te schijnen op planten, muren en bomen en daarnaast leuke subtiele lichteffecten creëren met diffuse lampen. 

Naast het belichten van struiken en schuttingen kan je in-lite grondspots gebruiken voor het creëren van ‘sterrenpaden’ in je oprit of tuinpad. Dit kan je met een kleinere in-lite grondspot doen.  

in-lite spot 

De meest gebruikte in-lite spot is de in-lite SCOPE. Dit is niet per definitie een typische grondspot, maar deze spot kan je wel eenvoudig in de grond prikken. Verder is er nog een kleinere broertje van de SCOPE spot: de in-lite MINI SCOPE.

in-lite spot spotjes

in-lite spotjes 

Voor subtiele effecten heb je in-lite spotjes. Denk hierbij aan de kleinere spot MINI SCOPE, maar ook aan kleine in-lite grondspots die je in sierbestrating of tegels kan verwerken. Enkele in-lite spotjes die je in een tuinpad kan verwerken zijn de PUCK, PUCK 22, EVO GROUND 300, FUSION, FUSION 22, HYVE, HYVE 22 en DB-LED.

in-lite FLUX grondspot

De in-lite FLUX grondspot is een classy LED grondspot met een robuuste uitstraling. De FLUX geeft een warm wit licht af en je kan hem goed verwerking in bijvoorbeeld vlonders of tussen beplanting met verscheidene speciale accessoires, zoals de PLATE 75 en BOX 100.

in-lite NERO grondspot

Met de in-lite NERO grondspot kan je super goed bomen en grote struiken belichten. Deze grondspot kan je door het vlakke design eenvoudig verwerken in grind, tegels en tuinhout. De in-lite NERO heeft een lichtbereik van rond de 8 meter en bovendien heeft deze grondspot een lichthoek van 25 graden. Je kan de NERO helaas niet kantelen.

in-lite HYVE grondspot

De HYVE is een fijn afgewerkte grondspot met een fraai rond vormgegeven design. Deze grondspot geeft een warm licht af en de lens van heeft een prachtige honingraatstructuur. De HYVE grondspot kan je verwerken met accessoires als de PLATE 75 en BOX 100.

in-lite grondspot

in-lite LUNA grondspot

De in-lite LUNA grondspot heeft een unieke eigenschap: het geeft een ‘Light UNder Angle’ (licht onder een hoek). Doordat het licht een schuine hoek heeft, kan het heel goed gebruikt worden om tuinschermen, muurtjes en divers struikgewas uit te lichten. Je kan de LUNA zelf customizen door er ringen met kleur naar smaak op te doen. Deze worden niet meegeleverd en moet je zelf mee bestellen.

in-lite FUSION 22 grondspot

De FUSION 22 grondspot is een compacte maar fijne grondspot. De naam zegt het al: de grondspot is slechts 22mm klein! Deze grondspot is heel geschikt voor het maken van sterrenpaden in je tuin.

in-lite FUSION grondspot

De grotere broer van de FUSION 22 is de ‘gewone’ FUSION grondspot. Deze grondspot heeft een mooi zacht licht en je kan deze goed gebruiken rondom tuinpaden en opritten. De FUSION kan je verwerken met accessoires als de PLATE 75 en de BOX 100.

in-lite grondspot

in-lite PUCK grondspot

De in-lite PUCK grondspot heeft een heel uniek ontwerp: het schijnt namelijk subtiel rond zich heen. Hierdoor is dit lampje heel geschikt om je tuinpad of oprit heel gaaf te voorzien van licht aan de zijkant.

in-lite DB-LED grondspot

De in-lite DB-LED grondspot is misschien wel het kleinste spotje van in-lite verlichting. Door het kleine formaat kan dit grondspotje perfect fungeren als ster in je sierbestrating of vlonderterras.

in-lite HYVE 22 grondspot

De in-lite HYVE 22 grondspot is zeer klein, maar toch een echte alleskunner! Deze grondspot geeft een warm en sfeervol effect in bijvoorbeeld een tuinpad van oude gebakken waaltjes. Het toffe van dit spotje is dat het een honingraatstructuur heeft in de lens.

in-lite BIG NERO grondspot

Als je bomen of muren van hoog formaat wil belichten, dan is de BIG NERO grondspot van in-lite verlichting een juiste keuze. Deze grote grondspot kan minstens 6.5 meter hoog schijnen en heeft een lichthoek van 49 graden. Bovendien is deze grondspot kantelbaar door middel van de speciale Motion Technology. 

in-lite HYVE 60 grondspot

De HYVE 60 grondspot is een echt sfeerlicht voor rondom bijvoorbeeld terrassen. Met deze grondspot om je terras heen kan je tot diep in de avond of zelfs nacht genieten van je tuin. De HYVE 60 kan je verwerken met de PLATE 75 en BOX 100 accessoires.

in-lite grondspot

in-lite HYVE 22 RVS grondspot

De in-lite HYVE 22 RVS is een grondspot van slechts 22mm klein en heeft een roestvrijstalen ring. Door de RVS ring heeft de lamp een klassieke uitstraling.

grondspot HYVE in-lite

De HYVE in-lite grondspot geeft een diffuus warm licht af, waardoor het subtiele effecten omhoog geeft. De lichthoek van de HYVE is 74 graden en het lichtbereik is 1 meter.

in-lite FLUX 60 grondspot

De in-lite FLUX 60 geeft een mooi warm licht en is robuust afgewerkt met een roestvrijstalen ring. Je kant de FLUX 60 heel eenvoudig verwerken in je terras of tuin met de PLATE 75 of de BOX 100.

Grondspot in-lite 

Alle grondspots van in-lite zijn allemaal online te bestellen bij ons, maar ook te bewonderen in onze showroom aan de Korenmaat 18 in Assen. Online bestellen en dan afhalen bij ons is ook mogelijk.

in-lite grondspot

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »