• Lorem ipsum

in-lite SMART HUB-150: de nieuwe standaard in tuinverlichting aansturing

6 Dec 2019

De in-lite SMART HUB-150: de nieuwe standaard in tuinverlichting aansturing
Met de komst van de in-lite SMART HUB-150 is er een nieuwe standaard op het gebied van de aansturing van je in-lite tuinverlichting. De SMART HUB-150 kan in totaal tot en met 150VA aan in-lite verlichting in je tuin aansturen. Deze top-notch transformator is uitgerust met wel 3 kabelingangen en kan per kanaal tot 100VA per lijn belast worden. Deze lijnen kunnen zeer eenvoudig aangesloten worden door middel van het Easy-Connect kliksysteem. Zo creëer je 3 zones in je tuin. Denk hierbij aan een zone voor je oprit, het loungegedeelte van je tuin en een aparte zone voor je beplanting. Naast dit alles heeft deze HUB een astronomische klok en is het voorzien van een button dat overbelasting en een foutieve installatie detecteert en ook nog eens voorkomt.

in-lite smart hub-150

Bluetooth verbinding
De SMART HUB-150 van in-lite kan door middel van Bluetooth Low Energy (BLE) drie tuinverlichtingslijnen geheel afzonderlijk aansturen. Deze nieuwe vorm van Bluetooth is heel energiezuinig en ook nog eens gebruiksvriendelijk en veilig.

De in-lite app voor Android en iOS
Vanaf nu kan je dus gewoon binnen vanuit je luie stoel je in-lite tuinverlichting aansturen! Door middel van de in-lite app voor Android en iOS kan je met behulp van je tablet of smartphone de regie van je duurzame buitenverlichting letterlijk in handen nemen.

De in-lite SMART MOVE
De in-lite SMART MOVE van in-lite is de speciaal ontwikkelde bewegingsmelder voor de SMART HUB-150. Deze geheel draadloze bewegingsmelder door middel van Bluetooth en is te koppelen aan één of meerder lijnen. De SMART MOVE werkt geheel op solarenergie, heeft een bereik van tot 100 meter en zal ergens in de eerste 3 maanden van 2020 uitkomen.

in-lite in je tuintegels
Wil je hele mooie effecten creëren in je tuin? Dan kan je zelfs je in-lite verlichting verwerken in je tuintegels

in-lite app

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »