• Lorem ipsum

Nieuwe in-lite verlichting kleur voor ACE-lijn: FLAT GREY

16 Sep 2020

in-lite ACE FLAT GREY

Eindelijk een mooie nieuwe kleur van in-lite verlichting, namelijk FLAT GREY! Deze kleur is exclusief (voorlopig?) verkrijgbaar binnen de ACE-lijn. FLAT GREY is een toffe, moderne, hippe kleur en doet sterk denken aan de kleur Nardo Grijs van Audi.

Exclusieve Special Edition kleur

Deze verlichting uit de in-lite ACE-lijn hebben allemaal een hoogglans Flat Grey FCBV-coating (Fluor Carbon Baked Varnish). Ze zijn onderhoudsarm en zijn zeer weerbestendig.

Standaard met in-lite accessoires meegeleverd

De in-lite wandlampen ACE DOWN en ACE UP-DOWN worden standaard geleverd met een SHUTTER 1 accessoire. Met de in-lite SHUTTER 1 is de lichthoek van de wandlampen op iedere gewenste breedte in te stellen.

De in-lite ACE DOWN 100-230V en ACE UP-DOWN 100-230V met in-lite SHUTTER 2 accessoire. De in-lite SHUTTER 2 zorgt voor een aanpasbaar lichtbeeld.

De up-downlighters worden dus geleverd met 2 SHUTTERS, één per lichtzijde. Tenslotte zijn de in-lite ACE DOWN 100-230V en ACE UP-DOWN 100-230V dimbaar door middel van de dimbare LED driver.

in-lite ACE FLAT GREY kopen

De in-lite ACE FLAT GREY Special Edition lampen zijn nu online bij ons te bestellen:

in-lite ace flat grey

in-lite ace flat grey 2

in-lite ace down flat grey 100 230v

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »