• Lorem ipsum

Verzending

Je in-lite verlichting aankoop is bij ons in goede handen. Je bestelling wordt altijd keuring verpakt en verzekerd verzonden. Kies bij het plaatsen van je order in onze check-out je bezorgingswijze. Wij versturen gratis vanaf 49 euro. Onder de 49 euro betaal je slechts 6.75 voor het verzenden. 

Voor 23:59 uur besteld, is volgende dag in huis.
Op maandag t/m donderdag voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag in huis met onze speciale pakketdienst. Je pakket wordt bezorgd tussen 16:00 en 22:00 uur. Je kan je pakket nauwlettend in de gaten houden met een Track & Trace link.

Het kan zijn dat een bepaald artikel van je bestelling nét niet meer voorradig is, hierdoor kan een levering 1 tot 3 werkdagen vertraging opleveren.

Same Day Delivery: zelfde dag nog in huis!
Bestel jij iets in op maandag t/m vrijdag vóór 10:oou in de ochtend? Dan heb jij het dezelfde dag nog in huis tussen 15u en 22u! 

Bezorging bij je thuis met PostNL
Bestel je iets op de vrijdag tussen 10:01 en 17:00 uur, dan wordt je pakket zaterdag geleverd met PostNL inclusief Track & Trace code.

Vrijdag na 17:00 uur en/of in het weekend besteld, is maandag al in huis.
Als je een bestelling plaatst op vrijdag na 17:00 uur of op zaterdag of op zondag, dan heb jij je bestelling maandag al in huis. Fijn toch?

Waddeneilanden & België
Woon jij op de Waddeneilanden of in België? Selecteer dan PostNL bij het afrekenen.

 

Retourneren

Op onze producten heb je altijd 5 jaar garantie. De kosten voor het terugsturen met de post worden niet vergoed. Uiteraard kan je producten bij ons in de winkel retourneren.

Is jouw product toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Geen zorgen, je hebt bij ons 30 dagen bedenktijd op alle bestellingen. Retourneren is makkelijk, je hoeft enkel op de retourbutton onderaan de pagina te klikken.

We hebben een aantal voorwaarden aan het retourneren gesteld:

- Je hebt 30 dagen bedenktijd. In deze periode mag je het product niet gebruikt of verwerkt hebben in je tuin. Producten waarbij de verpakking beschadigd is of producten met gebruikssporen kunnen niet geretourneerd worden onder de 30 dagen bedenktijd.
- Er moet altijd een retourformulier bij de retour zitten. Zonder dit formulier kunnen wij niet herleiden waar de zending vandaan is gekomen en zal jouw retourzending dus ook niet verwerkt kunnen worden.
- De verpakking dient zorgvuldig te zijn geopend, zodat deze niet onnodig beschadigd wordt. Gebruik geen plakband, tape of lijm om de verpakking te sluiten. Dit mag natuurlijk wel op de envelop of doos om het product heen.
- Het product en de productverpakking moet compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn.
- Retourneren dient altijd in originele verpakking plaats te vinden. Dit is omdat de verpakking het beste het product beschermt tijdens vervoer. Ga dus zorgvuldig om met het openen van de verpakking. Het product met de originele productverpakking moet uiteraard in een verzendverpakking worden verpakt, zodat de productverpakking geen schade oploopt tijdens het verzenden. 

De verzendkosten voor het retour zenden van een product zijn voor eigen rekening, tenzij dit expliciet anders staat vermeld of voor de retourverzending is afgesproken. Er zijn geen re-stock kosten of andere kosten bij het retourneren.

Je retourzending wordt in principe binnen 2 werkdagen verwerkt. 

Retour aanmelden