• Lorem ipsum

Je in-lite verlichting aankoop is bij ons in goede handen. Je bestelling wordt altijd keuring verpakt en verzekerd verzonden. Kies bij het plaatsen van je order in onze check-out je bezorgingswijze. Wij versturen gratis vanaf 49 euro. Onder de 49 euro betaal je slechts 6.75 voor het verzenden. 

*Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
Op maandag t/m donderdag voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag in huis met onze speciale pakketdienst. Je pakket wordt bezorgd tussen 16:00 en 22:00 uur. Je kan je pakket nauwlettend in de gaten houden met een Track & Trace link.

Het kan zijn dat een bepaald artikel van je bestelling nét niet meer voorradig is, hierdoor kan een levering 1 tot 3 werkdagen vertraging opleveren.

Same Day Delivery: zelfde dag nog in huis!

Bestel jij iets in op maandag t/m vrijdag vóór 9:45u in de ochtend? Dan heb jij het dezelfde dag nog in huis tussen 17u en 22u! 

Bezorging bij je thuis met PostNL
Bestel je iets op de vrijdag tot 17:00 uur, dan wordt je pakket zaterdag geleverd met PostNL inclusief Track & Trace code.

Vrijdag na 17:00 uur en/of in het weekend besteld, is maandag al in huis.
Als je een bestelling plaatst op vrijdag na 17:00 uur of op zaterdag of op zondag, dan heb jij je bestelling maandag al in huis. Fijn toch?

Waddeneilanden & België
Woon jij op de waddeneilanden of in België? Selecteer dan PostNL bij het afrekenen.

Retourneren
Op onze producten heb je altijd 5 jaar garantie. De kosten voor het terugsturen met de post worden niet vergoed. Uiteraard kan je producten bij ons in de winkel retourneren (dit kost niets).